Aanpak N35: GemeenteBelangen ziet inzet beloond

GemeenteBelangen heeft zich al jaren ingezet voor de aanpak van de N35. De beslissing van de minister om na jaren overleg N35 eindelijk aan te pakken zal de problemen rond de verkeersveiligheid en bereikbaarheid flink verbeteren.  Vooral de aanleg van een rondweg om Mariënheem is een fantastisch resultaat.

Op de foto wethouder Jelle Beintema van de gemeente Hellendoorn en wethouder Wout Wagenmans.

Wout: “Ik ben lichtelijk emotioneel over wat er nu op tafel ligt. Je zou kunnen zeggen dat Cora en Bert een mooi baby’tje hebben gekregen.” Daarom beschuit met muisjes!

 

Blij verrast sprak vanmorgen de fractie van GemeenteBelangen met onze wethouder Wout Wagenmans. Waar voorheen nog een doemscenario lag, is het beeld nu helemaal positief veranderd. Wethouder Wagenmans: ,,Er valt echt een last van m’n schouders. Als je ziet hoeveel energie we erin hebben gestoken om dit eindelijk op de agenda te krijgen kan ik niet anders zeggen dan dat ik heel blij ben.” Zo blijkt maar weer dat een lokale politieke partij door goede samenwerking en eendracht, kan zorgen voor een positief resultaat. Samenwerking met de provincie, andere gemeenten, de plaatselijke belangen en uiteraard het bedrijfsleven is van groot belang. We waarderen deze samenwerking en zijn dankbaar voor hun steun.  Het heeft bij onze partij altijd gedraaid om de verkeersveiligheid. Daarnaast zijn leefbaarheid en doorstroming erg belangrijk voor alle dorpen in onze gemeente om vitaal en gezond te blijven. “Dat Mariënheem nu een rondweg krijgt is fantastisch. Het was continu een stukje frustratie. Waarom moet zo’n drukke weg door een dorpskern lopen? Ik heb altijd gezegd dat we de verkeersveiligheid moeten aanpakken en een rondweg gaat daar voor zorgen. Dit alles biedt perspectief,” aldus onze wethouder.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk