Aftrap IkPas in Sportcafé Tijenraan op 1 maart

Op woensdag 1 maart 2017 start de landelijke actie IkPas: 30 of 40 dagen zonder alcohol. Ook inwoners van de gemeente Raalte doen mee! op 1 maart om 17.00 uur staan de deuren van Sportcafé Tijenraan wijd open voor de officiële start. Deelnemers en geïnteresseerden zijn van harte welkom!

Programma

IkPas Raalte is een initiatief van gemeente Raalte, Tactus Verslavingszorg en GGD IJsselland. Uiteraard zijn zij aanwezig tijdens de opening. Burgemeester Martijn Dadema verzorgt de openingshandeling en Herman Holtmaat, een van de ambassadeurs, wat hij van de komende 40 dagen verwacht. Sportcafé Tijenraan zorgt voor een lekkere alcoholvrije verrassing.

Waarom IkPas

Er zijn verschillende redenen om mee te doen aan IkPas. IkPas is vooral een uitdaging voor jezelf, om te kijken wat een maand zonder alcohol met je doet. Veel deelnemers van de eerste twee edities gaven aan dat ze bewuster werden in het maken van een keuze om wel of niet te drinken, ze doorbraken vastgeroeste patronen en alcohol niet was meer vanzelfsprekend. Ook heeft een groot deel van de deelnemers positieve lichamelijke veranderingen ervaren tijdens IkPas: ze voelden zich fitter en scherper, sliepen beter, vielen af en hadden een betere huid.

Ambassadeurs

In Raalte zijn meerdere ambassadeurs: Burgemeester Martijn Dadema, Peter Gras van Sportbedrijf Raalte, Herman Holtmaat en Jenneke van Doesburg van 46 dagen gezond Luttenberg en Joop van den Enk, ondernemer uit Raalte.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk