Anne Galama nieuwe voorzitter Gemeentebelangen

RAALTE – De leden van Gemeentebelangen Raalte hebben een nieuw bestuur gekozen. Anne Galama uit Heino is de nieuwe voorzitter geworden. Op de ledenvergadering werd tevens besloten de leden intensiever te betrekken bij de politieke discussies in de partij. Daarmee gingen de leden akkoord met de voorstellen die een projectgroep het afgelopen half jaar had ontwikkeld.

De projectgroep was ingesteld om een voorstel te doen over de interne communicatie van de partij. Om tot een goed advies te komen organiseerde de projectgroep in oktober 2011 acht gesprekken met leden en donateurs. Op die manier werd duidelijk welke ideeën er binnen Gemeentebelangen leven over de interne communicatie. Belangrijk is de grote belangstelling bij de leden om hun kennis over diverse politieke thema’s te delen met de raadsfractie. Fractievoorzitter Jan Schokker gaf tijdens de ledenvergadering te kennen dat de fractie daar zeker gebruik van gaat maken.

Voorzitter Galama krijgt in het bestuur gezelschap van Herman van den Berg (vice-voorzitter), Saskia Reinders (secretaris) en penningmeester René Legebeke. In zijn eerste toespraak als voorzitter gaf Galama te kennen dat zijn nieuwe bestuur samen met de fractie de door de leden uitgezette lijnen verder zal uitbouwen.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk