Annelies Zwat

De top 12 van GemeenteBelangen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Ze stellen zich graag aan u voor. Nummer 8 op de lijst is:

Annelies Zwat – Raalte

Mijn naam is Annelies Zwat, met hart en ziel Raaltenaar en inwoner van ons mooie Salland.

Voorheen was ik werkzaam in het onderwijs in Olst en in Raalte en later als hoofd administratie bij een recreatiepark in Gramsbergen Overijssel (toerisme).

Nu houd ik mij al weer vele jaren bezig met toerisme en recreatie in Raalte en omgeving. Het is heel mooi om mensen met elkaar te verbinden, via een project of een organisatie!

Met de reiscommissie van de ouderenbond Heeten houd ik mij bezig met het uitstippelen van meerdaagse reizen voor de afdeling Heeten en ben ik ook een van de reisleiders. Verder doe ik bestuurswerk voor een zorgorganisatie in Raalte en voor een sportvereniging in Raalte, waar ik tevens gymtrainingen verzorg. Ook praat ik op beleidsniveau mee bij verschillende instanties  over alles wat Salland en dus ook Raalte aan gaat op toeristisch en recreatief gebied. Ik ben via Leader en 4D betrokken bij het realiseren van allerlei mooie initiatieven in de gemeente Raalte. Ik wil mij ook graag inzetten voor een mooier kanaal, met meer toeristische functies, door het water te benutten voor allerlei recreatieve doeleinden. Ik heb ideeën genoeg. Als je maar durft, bedenkt, deelt en uitvoert! Door het kanaal te betrekken bij Raalte, zal ook de horeca hier profijt van ondervinden en dit is ook weer goed voor het aantrekken van ondernemers en zorgt er voor dat er minder leegstand is. “Terras op het kanaal, biertje aan de kade!”

Bij GemeenteBelangen loop ik ook al weer een jaar of vijf mee als fractieondersteuner en sinds een paar jaar ook als bestuurslid.

Ik zou mij in de nieuwe raadsperiode graag bezighouden met recreatie en toerisme en sport.

Kan ik op jullie stem rekenen?

 

Annelies: “Terras op het kanaal, biertje aan de kade!”

Wanneer u wilt weten wie de andere 30 kandidaten zijn op de lijst van GemeenteBelangen, kijk dan even op deze website bij het tabblad: Verkiezingen 2022

Interessant? Deel het direct met uw netwerk