Bepaal het beeld voor de Molenhof

Bezoekers van de fotobiënnale in Taveerne Tivoli in Raalte kunnen meedenken over de invulling van de muur van Booijink op de Molenhof. Op de muur hangt nu nog een frame met een afbeelding van de vernieuwing van het gebied. Binnenkort komt hier een nieuw doek in en u kunt dit mede bepalen.

Op de fotobiënnale, een beelden- en foto-expositie, zijn zeventwintig foto’s van Fotoclub Salland te bewonderen. Het thema van de foto’s is ‘vorm en textuur’. Bezoekers van de expositie kunnen met een stemformulier aangeven welke foto zij het mooiste vinden. De winnende foto is een jaar lang te zien op de Molenhof.

Het is een initiatief van de Commissie Beeldende Kunst en de gemeente Raalte. De gemeente wil het frame jaarlijks van een nieuw doek voorzien. Stemmen kan tijdens de openingstijden van Taveerne Tivoli met een formulier dat bij de hoofdingang te vinden is.

De fotobiënnale duurt nog tot en met 3 juni. De foto’s van Fotoclub Salland worden aangevuld met werk van leerlingen van het Carmel College. Zij hebben beelden gemaakt die passen bij Raalte en het thema vorm en textuur.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk