Bijeenkomst GemeenteBelangen over waterschapsverkiezingen in Dorpshuus Heino

Op dinsdag 5 maart houdt GemeenteBelangen Raalte een bijeenkomst in het Dorpshuus Heino. Op deze avond staan de waterschapsverkiezingen van 20 maart centraal.

Provinciale lijsttrekker Tilko Gernaat van GemeenteBelangen Drenthe~Overijssel zal deze avond ingaan op ingaan op het grote belang van betrokken lokale en plaatselijke bestuurders in het waterschapsbestuur. Ook zal Gernaat belangrijke thema’s bespreken die met het waterschap te maken hebben, zoals waterzuivering, waterpeilbeheer in tijden van droogte of wateroverlast en biodiversiteit.

GemeenteBelangen Drenthe~Overijssel is een partij die meedoet aan de waterschapsverkiezingen van 20 maart (lijst 5) en is opgericht door Drentse en Overijsselse lokale partijen vanuit 14 gemeenten. Op 5 maart zullen de kandidaten die namens GemeenteBelangen Raalte op de lijst staan ook aanwezig zijn: Jan Schokker (nr.3 op de lijst), Richard Fidom (nr. 10) en Mark Kampman (nr. 23). Het adres van het Dorpshuus Heino is Marktstraat 7 in Heino. De avond begint om 20.00 uur.

U bent van harte welkom!

Voor meer info over GemeenteBelangen Drenthe~Overijssel:   https://gb-drentheoverijssel.nl/

Interessant? Deel het direct met uw netwerk