CJG Raalte organiseert Gratis workshop leren luisteren

CJG Raalte viert nieuwe website met gratis workshop ‘leren luisteren’

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Raalte heeft een nieuw logo en nieuwe website. Dat willen we met jonge ouders in onze gemeente vieren. Daarom organiseren wij op donderdag 17 november een gratis workshop positief opvoeden met als thema ‘leren luisteren’. De workshop wordt gegeven door positief opvoedadviseur Marieke Elders.

cp

Opvoedvragen

Alle ouders maken wel eens mee dat hun kind niet luistert.

  • Wat zijn de oorzaken hiervan?
  • Hoe kunt u ongehoorzaamheid voorkomen?
  • Hoe zorgt u dat uw kind beter leert luisteren?

Marieke Elders heeft ervaring met het begeleiden van gezinnen en ouders met opvoedvragen. Marieke: “Er is niet één manier de beste om kinderen op te voeden of om een goede ouder te zijn. Uiteindelijk is het aan jou als ouder om te beslissen welke waarden en normen je belangrijk vindt, welke vaardigheden je kind moet leren en welk gedrag je wilt stimuleren.”

Inhoud workshop

Tijdens de workshop gaat Marieke samen met ouders aan de slag met specifieke opvoedingsvragen rondom het thema ‘leren luisteren’. U krijgt tips hoe u kinderen kunt leren om grenzen te accepteren en te luisteren naar wat ze gevraagd worden. Aan het eind van de workshop heeft u een persoonlijk plan om ervoor te zorgen dat uw kinderen beter leren luisteren.

Aanmelden

De workshop is op donderdag 17 november bij Op1, de Wolken, in het Kulturhus van Raalte. De workshop duurt van 19.30 uur – 21.30 uur. Deelnemers worden om 19.15 uur verwacht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: cjg@raalte.nl.

Wees er snel bij, er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Je kunt je tot 15 november aanmelden. De workshop is gratis.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk