Cultuurbeleidsplan

Praat mee over Raalter Cultuurbeleid: inspiratiemiddag vrijdag 21 april

Meepraten over het Raalter cultuurbeleid voor de komende jaren? Hoe gaan we om met onze beeldende kunst en monumenten. Hoe vergaat het het HOFtheater drie jaar na de verbouwing? Welke aandacht hebben we voor onze beeldende kunst en monumenten? Zit er weer toekomst in boerderij Strunk? Ervaren alle kinderen in Salland hoe het is om in een heus orkest te spelen? Vragen die op vrijdag 21 april aan bod komen tijdens een inspiratiemiddag voor het nieuwe cultuurbeleid. Wethouder Frank Niens: ‘Op deze middag willen we samen met onze inwoners de piketpaaltjes slaan voor het nieuwe cultuurbeleid. Daarvoor hebben we culturele input nodig. Ik nodig iedereen van harte uit om op 21 april te komen naar de Raalter Inspiratiemiddag Cultuur van 14.00 tot 19.00 uur in Elckerlyc in Luttenberg.’

In 2008 is het eerste beleidsplan Cultuurraalte op maat van de gemeente Raalte opgesteld. Dit beleidsplan is in 2012 geactualiseerd. Inmiddels is het 2017 en zijn veel dingen veranderd en is het tijd om te kijken hoe we het cultuurbeleid de komende jaren vorm kunnen geven. Bij welke ontwikkelingen kunnen we aanhaken, welke kansen en bedreigingen zijn er? Welke wensen en ideeën leven er in Raalte op het gebied van cultuur?

Aanmelden

Input leveren op de inspiratiemiddag? Je bent van harte welkom om je aan te melden voor 18 april 2017  via cultuur@raalte.nl. Tijdens de middag willen we graag een compilatie laten zien van foto’s en filmpjes van culturele activiteiten die de afgelopen vier jaar hebben plaatsgevonden. We vinden het ontzettend leuk als je eigen foto’s en/of filmpjes opstuurt die we daarvoor kunnen gebruiken.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk