Daggenvoorde Keuken & Interieur bouwt nieuw pand op De Zegge VII

Strak en modern, landelijk of robuust. Tijdloos, stoer of juist chique. Of het nu gaat om een keuken, kastenwand, interieur of zakelijke inrichting Daggenvoorde Keuken & Interieur maakt, ontwerpt en realiseert interieurs voor de particuliere en zakelijke markt. Het bedrijf verhuist naar Raalte en gaat een nieuw pand bouwen op een kavel van ruim 2.600 m2 op De Zegge VII.

Sjaak Daggenvoorde, eigenaar van Daggenvoorde Keuken & Interieur, vertelt: “Onze verhuisplannen waren er al langer. Maar wat wordt de locatie? Ons bedrijf is nu gevestigd in Lettele, maar wij keken ook verder. De Zegge VII in Raalte is een mooie locatie voor ons. Een groot deel van ons personeel komt er uit de buurt, de ligging is centraal voor onze klanten en we krijgen veel meer ruimte voor ons kantoor en showroom.”

Maatwerk

Sjaak: “We lazen in een artikel over het maatwerk waarmee de kavels gerealiseerd worden en dat je inspraak had in bijvoorbeeld de breedte. Dat heeft voor ons de doorslag gemaakt. Sommige kavels waren natuurlijk al bezet, maar toen deze kavel ons werd aangeboden wisten we dat dit het was.”

Wethouder Wout Wagenmans reageert op de koop van de kavel: “Wij vinden het heel mooi dat een bedrijf als Daggenvoorde Keuken & Interieur de keuze maakt voor Raalte en De Zegge VII. Door maatwerk te leveren en mee te denken in de ruimte, kunnen we hen de ontwikkeling die het bedrijf wil doormaken bieden.”

Start van de bouw

Deze week wordt er begonnen met de bouw van het nieuwe pand van Daggenvoorde Keukens & Interieur.  “In principe is ons nieuwe gebouw voor de bouwvak wind- en waterdicht. Voor het einde van het jaar willen we graag over zijn. We zijn straks ook opzoek naar interieurbouwers, die bij ons aan het werk zouden willen. We hebben er zin in!”

Interessant? Deel het direct met uw netwerk