Debby Steevensz-Meijer

De top 12 van GemeenteBelangen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Ze stellen zich graag aan u voor. Nummer 11 op de lijst is:

Debby Steevensz-Meijer – Lierderholthuis

Mijn naam is Debby Steevensz-Meijer. Ik ben 47 jaar en getrouwd met Martijn. Samen hebben we een dochter van 10 en mijn man heeft nog een zoon van 13 en een dochter van 15.

Inmiddels wonen wij alweer 13 jaar in het mooie Lierderholthuis.

Na ruim 10 jaar leiding geven heb ik besloten om het roer om te gooien. In 2015 heb ik de post HBO opleiding Schuldhulpverlening gedaan. In 2016 ben ik als beschermingsbewindvoerder aan de slag gegaan.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en vind ik het heerlijk om in de tuin te werken. Ook geniet ik er van om tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden.

Vanaf april 2015 ben ik bestuurslid bij Plaatselijk Belang Lierderholthuis. Sinds september 2017 ben ik steunfractielid bij GemeenteBelangen. De combinatie van mijn werk als bewindvoerder, Plaatselijk Belang Lierderholthuis en GemeenteBelangen vullen elkaar aan en versterken elkaar. Allen zijn sociaal georiënteerd en hebben als doel de belangen van individuen en de gemeenschap te behartigen.

Ik ben er trots op en vereerd dat GemeenteBelangen na de verkiezingen in 2018 de grootste partij van de gemeente Raalte is geworden. Een uitdaging die we in maart van dit jaar graag weer aangaan.

Debby: Ik sta voor leefbaarheid voor jong en oud

 

Wanneer u wilt weten wie de andere 30 kandidaten zijn op de lijst van GemeenteBelangen, kijk dan even op deze website bij het tabblad: Verkiezingen 2022

Interessant? Deel het direct met uw netwerk