Digipanel gemeente Raalte

Wil jij jouw mening geven over het beleid binnen de gemeente Raalte? Doe dan mee met het digipanel en laat van je horen!

GemeenteBelangen heeft een jaar geleden een motie ingediend om een burgerpanel in te stellen. De gemeente Raalte heeft dit digitale burgerpanel (digipanel) inmiddels ontwikkeld en we kunnen van start.

Waarom een digipanel?

Iedereen in de gemeente Raalte mag meepraten over het te maken beleid van onze gemeente. GemeenteBelangen maakt zich hier al jaren sterk voor. We investeren veel tijd in het contact met onze inwoners en ondernemers, door hen uit te nodigen in de fractie of door hen te bezoeken.  Andere voorbeelden hiervan zijn de erfcoaches; de gebiedsmakelaar; Groen, samen doen!; het startersloket; maar ook de contactambtenaren voor de buurtdorpen. Dit zijn allemaal manieren om in gesprek te komen met onze inwoners en daar komt nu als aanvulling het digipanel bij. Dit is een andere manier om jouw mening te laten horen. Op deze manier wordt het voor de raadsleden van onze politieke partij nog duidelijker wat er speelt in de samenleving en wat jouw mening is over het beleid binnen onze gemeente. Tenslotte krijgt iedereen hiermee te maken. Voor GemeenteBelangen is het belangrijk dat dit digipanel onafhankelijk en objectief is. Daarom valt dit digipanel onder de vlag van de gemeente Raalte en is het niet ondergebracht bij onze partij zelf.

Wat is een digipanel en hoe werkt het?

De gemeente Raalte stuurt elke maand een vragenlijst over verschillende onderwerpen. Je beslist zelf of het onderwerp jou aanspreekt en of je die maand wel of niet wilt meedoen. De resultaten van het onderzoek kun je zelf inzien.

Door mee te werken aan dit digipanel kunnen we nog meer voor jou als inwoner betekenen. Doe jij ook mee? Kijk binnenkort op de website van de gemeente Raalte en meld je aan!

Lees hieronder de motie van 2019:

Interessant? Deel het direct met uw netwerk