Disselhorst Metaal breidt voor de tweede keer uit op De Zegge VII

Het Raalter bedrijf Disselhorst Metaal is met de aankoop van ongeveer 3000 m2 grond op De Zegge VII klaar voor de toekomst. Het pand van deze specialist in plaatwerk bevindt zich direct naast het nieuwe industrieterrein. In 2015 besloten ze uit te breiden en er een perceel op De Zegge VII bij te kopen. Maar met de jaarlijkse groei van 10 procent is er meer ruimte nodig.

Directeur Guido Slump is blij met de aankoop van het nieuwe perceel. “Zeven jaar geleden hadden we vijftig medewerkers in dienst. Tegenwoordig zijn dit er negentig. Als deze groei doorzet, en daar ga ik wel vanuit, komen we over een aantal jaren weer klem te zitten in ons pand.”

Over de locatie van zijn bedrijf is Guido erg tevreden. “Die is alleen maar beter geworden, nu er niet meer alleen een weg voor maar ook achter ons pand langsloopt. Verder ben ik erg te spreken over de constructieve samenwerking die we hebben met diverse bedrijven in Raalte. Het is mooi dat we elkaar kunnen versterken.”

Het komende jaar nemen Guido en zijn collega’s de tijd om te bekijken hoe ze de beschikbare en nieuw te bouwen ruimte zo efficiënt mogelijk kunnen indelen. “En dan verwachten we in 2020 te kunnen starten met bouwen.”

Interessant? Deel het direct met uw netwerk