Dorpshuus in Heino officieel geopend!

Vrijdagmiddag 22 november 2013 is het Dorpshuus Heino officieel geopend. Onder het toeziend oog van het bestuur van de stichting Dorpshuus Heino, onthulde wethouder Wagenmans de naam Dorpshuus op de gevel van het pand.

bron: www.dorpshuusheino.nl

 

Eenmaal binnen brachten de Pompedoers een speciaal voor de opening bewerkt lied ten gehore. Daarna spraken de voorzitter van de stichting Dorpshuus Heino, Ed van der Schaaf, wethouder Wout Wagenmans, Mark Penninkhof namens het bouwteam en de voorzitter van Plaatselijke Belang Heino, David Godeschalk.

Hierna was er de gelegenheid het hele pand te bezichtigen. Niet alleen de benedenverdieping waar het dorpshuus een leestafel, een foyer een zaal en vergaderruimtes heeft gecreëerd en de Wereldwinkel en Carinova zijn gevestigd, maar ook de bovenverdieping van 4Kids.Dorpshuis heino1

De stichting Dorpshuus Heino heeft het na acht jaar voor elkaar: Een Dorpshuus voor Heino dat nu al leeft bij veel inwoners. Dat blijkt wel uit het feit dat direct nadat het dorpshuus open ging al veel mensen de weg er naartoe wisten te vinden. Nu al zetten ruim zestig vrijwilligers zich in voor het dorpshuus. Ze staan o.a. achter de bar en het Heinoos informatiepunt, organiseren verschillende activiteit of helpen met klusjes.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk