Energiecampagne in Heino-West

Verbeter&Bespaar-Raalte start energiecampagne in Heino-West

Verbeter&Bespaar-Raalte start 17 oktober de energie-bespaarcampagne voor alle bestaande koopwoningen in Heino-West. Het is een unieke kans om energiebesparende maatregelen door te voeren in woningen en daarmee geld en energie te besparen.

Verbeter&Bespaar-Raalte start namens de gemeente Raalte en Stichting Duurzaam Heino de energiecampagne om de woningen in Heino-West energiezuiniger te maken. Dit doen we via een straataanpak. Het is voor de inwoners van Heino-West een unieke kans om energiebesparende en energie opwekkende maatregelen in hun woning te laten uitvoeren!

e1

Meedoen

Op 17 oktober start de energiecampagne in Heino-West. Medewerkers van Verbeter& Bespaar-Raalte verspreiden in Heino-West brieven met een enquête. Dezelfde dag of week komt het team van Verbeter&Bespaar-Raalte het enquêteformulier ophalen. Voor ieder type woning kunnen medewerkers van Verbeter&Bespaar-Raalte de mogelijkheden voor energiebesparing of om energie op te wekken in kaart brengen. Ook kunnen de medewerkers informatie geven over de mogelijkheden van energiebesparings- en energieopwekkende maatregelen. Vul de enquête in en doe mee. Bij Verbeter& Bespaar-Raalte zijn lokale bedrijven aangesloten. Samen bieden ze een breed scala diensten en producten aan, waarmee u uw woning energiezuiniger kunt maken. Informatie over deze bedrijven is te vinden op de site  www.verbeterenbespaar-raalte.nl

Duurzaamheidslening en subsidie

Op dit moment is er in Overijssel een duurzaamheidslening, de zogenaamde Energie-bespaarlening, en zijn er zeer gunstige landelijke subsidies. De Energie-bespaarlening is een lening tegen een zeer lage rente van 2,0% met als doel energiebesparende of energieopwekkende maatregelen te nemen.

Verbeter&Bespaar-Raalte kan beantwoord vragen over isoleren of het aanschaffen van zonnepanelen. Ook is daar informatie over de isolatiesubsidie en de Energiebespaarlening.

Contact/nadere informatie

Meer informatie over het energieloket Verbeter&Bespaar-Raalte is te vinden op de website van www.verbeterenbespaar-raalte.nl.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk