Enorme stijging rapportcijfer onderschrijft waardering voor ondernemersdienstverlening Raalte

Ondernemers uiten hun waardering voor de dienstverlening:
Rapportcijfer MKB-enquête Raalte met maar liefst 2 punten omhoog

De afgelopen periode riepen de gemeente Raalte en de ondernemersverenigingen ondernemers op om de MKB-enquête in te vullen. Bijna 200 ondernemers gaven gehoor aan deze oproep. En vandaag werd het gemiddelde rapportcijfer voor Raalte bekendgemaakt: een 6,8. Een prachtige stap voorwaarts vergeleken met de vorige meting die op een 4,8 uitkwam, nu twee jaar geleden.

Het mooie cijfer is een resultaat van de gezamenlijke inspanning van de ondernemers zelf en de gemeente om het ondernemersklimaat in Raalte te verbeteren. De Taskforce Ondernemersdienstverlening, het intensieve contact tussen de gemeente en de ondernemersverenigingen, de aanstelling van accountmanagers én de totstandkoming van een bedrijvenregister zijn daar enkele voorbeelden van.

De gemeente en de ondernemersverenigingen zijn blij dat alle inspanningen worden gewaardeerd door de ondernemers. Maar dat betekent niet dat het ondernemersklimaat in Raalte nu optimaal is. Er blijft dan ook aandacht voor verbetering, waarbij de gemeente en ondernemers elkaar zullen blijven stimuleren.

“Dit mooie cijfer smaakt naar meer”, geven wethouder Dennis Melenhorst en Paul Maas, voorzitter van de Kring Raalter Werkgevers, aan. “We zien er naar uit om de samenwerking tussen de gemeente en de ondernemers nog verder te versterken. En de ondernemersdienstverlening in Raalte naar een nog hoger niveau te tillen. Ideeën die hieraan bijdragen, zijn uiteraard van harte welkom!”

Interessant? Deel het direct met uw netwerk