Fractievergadering museum de Laarman

Om meer in contact te komen met de inwoners, ondernemers, vrijwilligers, stichtingen en verenigingen etc. binnen de Gemeente Raalte vergadert GemeenteBelangen 1 x per maand op locatie. Hierdoor heeft GemeenteBelangen nog meer contact en kortere lijntjes om te zien wat er speelt binnen onze Gemeente. Daarnaast is het erg interessant te horen wat er zoal gebeurt en voor elkaar gekregen wordt binnen onze Gemeente.

Afgelopen week heeft de fractie van GemeenteBelangen vergaderd bij museum de Laarman in Luttenberg. Sinds 2016 is het bestuur met veel vrijwilligers bezig een nieuw concept neer te zetten. Daarnaast is er de laatste jaren met man en macht gewerkt en gebouwd aan een nieuw gedeelte voor het museum. Ook hier is weer te zien hoe onmisbaar vrijwilligers zijn. GemeenteBelangen heeft veel bewondering voor de enorme berg met werk wat alle bestuursleden en vrijwilligers daar samen voor elkaar hebben gekregen.

Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid en de mooie rondleiding in het nieuwe gebouw. Heel erg veel succes met de laatste loodjes!

Interessant? Deel het direct met uw netwerk