Gemeente bevraagt scholieren over fietsroute

Wat vinden scholieren uit Heino over de fietsroute naar Raalte?

De gemeente Raalte vraagt de mening van scholieren die de fietsroute van Heino richting Raalte (gaan) gebruiken. Scholieren van het Carmel College Salland en Landstede kunnen op de website van de gemeente Raalte een vragenlijst invullen. Met de uitkomsten van de vragenlijst wordt het nieuwe kruispunt zoveel mogelijk op hun wensen afgestemd.

De komende jaren wordt gestart met de herinrichting van kruispunt Bos. Deze herinrichting heeft onder andere gevolgen voor de veelgebruikte fietsroute vanuit Heino langs kruispunt Bos. Vooral scholieren van het Carmel College Salland en Landstede maken gebruik van de route. Niet alleen deze scholieren worden bevraagd, ook kinderen uit de groepen 8 van de basisscholen in Heino hebben een vragenlijst gekregen om in te vullen.

Het plan is om de verkeerslichten op kruispunt Bos te vervangen door een ongelijkvloers kruispunt. Ook komt er een tunnel onder de spoorbaan. Deze herinrichting heeft onder andere gevolgen voor de veel gebruikte fietsroute vanuit Heino langs kruispunt Bos.

De voorbereidingen voor de uitvoeringen zijn inmiddels opgestart. De verwachting is dat in 2022 met de uitvoering wordt gestart. Welke wijzigingen precies worden doorgevoerd is op dit moment nog niet duidelijk.

Waar kan de vragenlijst worden ingevuld?  

De vragenlijst is te vinden op de website van de gemeente Raalte (www.raalte.nl). Invullen is mogelijk tot en met 30 juli 2017.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk