Gemeente Raalte nieuwe website

Burgemeester Martijn Dadema onthult nieuwe website

Dinsdagmiddag is tijdens het persgesprek de nieuwe website van de gemeente Raalte onthult. Burgemeester Martijn Dadema had de eer de nieuwe website door middel van een virtueel gordijn te onthullen.  

De gemeente Raalte wil haar klanten een goede dienstverlening bieden. De oude website voldeed niet meer aan deze behoefte. De nieuwe website is de basis om de komende jaren de digitale dienstverlening verder uit te breiden.

Toptaken De nieuwe website heeft een totaal nieuw uiterlijk en is ingericht op ‘toptaken’. Dat betekent dat de meest voorkomende taken en vragen centraal staan.  Daarnaast is de website compact, het heeft minder pagina’s en de focus ligt op vragen die voor klanten het belangrijkst zijn. De website is geoptimaliseerd voor  tablet en smartphone. Dit betekent dat de weergave van de website zich automatisch aanpast op het toestelgebruik.

Samenwerking De website is tot stand gekomen door een goede samenwerking met de DOWR-gemeenten. Dat zijn de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. Na een efficiënte en effectieve samenwerking wordt het spits nu afgebeten door Raalte. De samenwerking heeft geleid tot een mooi resultaat en een kostenbesparing op ICT.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk