GemeenteBelangen houdt inloopspreekuren

In de komende tijd houdt GemeenteBelangen spreekuur in diverse kernen. Dit om iedereen de gelegenheid te geven om vragen te stellen en opmerkingen te geven over alles wat er speelt in de gemeente.

Vaak wordt er onderschat welke invloed iedereen kan uitoefenen bij de beslissingen die genomen worden in de politiek. Terwijl dit wel van invloed is in het dagelijks leven. Tijdens de verkiezingen kan niemand om de politiek heen, maar daarna vervaagt dit snel. GemeenteBelangen wil ook na de verkiezingen met u in contact komen. Dit kan door een fractievergadering bij te wonen, maar ook aan te schuiven bij een rondetafelgesprek met andere raadsleden. Bent u belanghebbende of heeft u raakvlakken met een onderwerp? We gaan graag met u in gesprek. De agenda is te vinden op de website van gemeente Raalte, maar uiteraard ook op de website van GemeenteBelangen.

Om u nog beter te bereiken, houden diverse raadsleden van GemeenteBelangen een spreekuur in de kernen. Wilt u weten wat een raadslid doet, wat actuele onderwerpen zijn die besproken worden in de raad of wat belangrijk is in uw dorp? We gaan graag met u in gesprek. Misschien heeft u zelf een onderwerp dat u bezig houdt of wilt u zelf actief worden in de politiek?  Graag horen wij dit van u.

Waar en wanneer zijn wij aanwezig?

  • 10 april tussen 19.00-21.00 uur zit Jan Schokker in het Trefpunt in Heeten.
  • 15 april tussen 19.00-20.00 uur zit Mark Kampman in de Belte in Nieuw-Heeten.
  • Iedere laatste zaterdag van de maand tussen 10.00-12.00 uur zitten Irene Weertman en Johan Seekles in het dorpshuis in Heino.
  • Elke dinsdag en donderdag tussen 10.00–11.00 uur zit Wim de Hair in de bibliotheek in Raalte.
  • 24 april inloopavond vanaf 19.00 uur bij Linda Maatman, Buzelaarstraat 65a te Luttenberg.

 

Interessant? Deel het direct met uw netwerk