Gezondheidsverkiezing 2016

Prijsuitreiking winnaars gezondheidsverkiezing 2016

Op 29 juni maakt Raalte Gezond de winnaars bekend van alweer de derde gezondheidsverkiezing! Alle inwoners van Raalte zijn van harte uitgenodigd om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn. Aanmelden is wenselijk en kan via www.raalte-gezond.nl

De afgelopen tijd zijn leuke, gezonde  ideeën ingezonden door inwoners, organisaties en verenigingen uit de gemeente Raalte. Van alle inzendingen zijn 11 ideeën door naar de finale van de gezondheidsverkiezing 2016. Uit alle inzendingen kiest de jury – bestaande uit allerlei partners uit de gemeente Raalte- van Raalte Gezond de drie prijswinnaars. Voor deze uitreiking is een bijzondere locatie in de gemeente Raalte geregeld, waar ‘gezondheid’ centraal staat.  Zorgboerderij Zuz & Zo stelt zijn locatie voor deze avond beschikbaar. Wethouder Gosse Hiemstra maakt de winnaars bekend.

Wat:                 Bekendmaking winnaars gezondheidsverkiezing 2016

 

Wanneer:         Woensdag 29 juni om  19.15uur

 

Waar:               Zorgboerderij Zuz&Zo

Nieuwe Wetering 1

8144 RA in Lierderholthuis

Gezondheidsverkiezing

Inwoners en (non-profit) organisaties in de gemeente Raalte hebben veel goede ideeën, maar niet altijd het geld om deze ideeën uit te voeren. Raalte Gezond wil de ideeën die de gemeente Raalte gezonder maken, faciliteren met een hoofdprijs van 4.000 euro (en een 2e prijs van 1.500 euro en 3e prijs van 1.000 euro.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk