Goudhaentje 2015

Wie is het Goudhaentje van 2015?

Op dinsdag 5 januari 2016 is het weer zover! Dan wordt bekend wie met de titel ‘Goudhaentje van 2015’ naar huis gaat. Welke persoon of groep personen heeft een prestatie geleverd die de gemeente Raalte landelijk op een bijzondere en positieve manier op de kaart heeft gezet? Wie het gaat worden is aan de inwoners van onze bijzondere gemeente. Wie mag volgens u dit jaar benoemd worden tot Goudhaentje? Kent u iemand die in aanmerking komt voor deze titel, laat het ons dan weten! Ga naar onze website en vul het formulier in.

ghh

Er gebeuren zoveel dingen in onze gemeente waarmee we in het nieuws komen. Soms negatief maar vaak ook positief. Het zijn vooral de positieve punten in onze gemeente, waar we nog te weinig bij stil staan. Het lijkt wel alsof we deze positieve dingen als vanzelfsprekend zien. Dat zijn ze niet! We mogen daar best trotser op zijn. Door jaarlijks één of meerdere mensen te benoemen tot Goudhaentje van het jaar, kunnen we meer laten zien dat we trots zijn op en respect hebben voor wat deze mensen hebben gepresteerd. 

Hoe kan iemand worden genomineerd?

Om iemand te nomineren als Goudhaentje 2015 moet het nominatieformulier worden ingevuld. Dat kan op onze website www.raalte.nl/goudhaentje-2015 Een nominatie moet uiterlijk vrijdag

11 december 2015 bij ons binnen zijn.

Jury

Een jury onder leiding van burgemeester Martijn Dadema, zal alle nominaties beoordelen en één of wellicht meerdere personen uitroepen tot Goudhaentje van 2015.

Criteria

  • Het moet gaan om een prestatie van één persoon of een groep personen
  • Deze persoon of groep moet uit de gemeente Raalte komen
  • Het mag een prestatie op sportief, cultureel, maatschappelijk of ander terrein zijn
  • De prestatie moet landelijk positieve aandacht hebben opgeleverd voor de gemeente Raalte
  • Aanmeldingen moeten uiterlijk vrijdag 11 december 2015 binnen zijnDit jaar werd het Goudhaentje 2014 overhandigd aan Ozo Verbindzorg uit Luttenberg. Wie volgt ze op?
Interessant? Deel het direct met uw netwerk