Johan Seekles

De top 12 van GemeenteBelangen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Ze stellen zich graag aan u voor. Nummer 4 op de lijst is:

Johan Seekles – Heino

Ik ben Johan Seekles, getrouwd en vader van drie kinderen. Mijn vrouw en ik wonen sinds 1986 in Heino en voelen ons inmiddels echte Heinoërs. In de afgelopen jaren ben ik bestuurlijk actief geweest bij verschillende verenigingen. Zo heb ik gestreden voor het behoud van ons mooie buitenbad “de Tippe”. Daarnaast ben ik voorzitter geweest van Plaatselijk Belang Heino en de Stichting Duurzaam Heino. Ik vind het belangrijk om je in te zetten voor ontwikkelingen in de lokale gemeenschap. Daarom ben ik sinds 2014 raadslid voor GemeenteBelangen: een partij die aandacht heeft voor en luistert naar de wensen van alle inwoners van de gemeente.

Ook in de komende jaren krijgen we te maken met grote uitdagingen op verschillende terreinen, zoals klimaatadaptatie/energietransitie, woningbouw, verkeersveiligheid/N35 en eigen leefomgeving/buitengebied. Laten we daarbij vooral aandacht houden voor de menselijke maat.

Samen optrekken, samen werken aan noaberschap en gemeenschapszin, samen bouwen aan een duurzame toekomst voor u en uw kinderen. Dat is mijn wens aan u! Mag ik op uw steun rekenen?

 

Op lokaal niveau samen stappen zetten om verdere opwarming van de aarde tegen te gaan.

 

Wanneer u wilt weten wie de andere 30 kandidaten zijn op de lijst van GemeenteBelangen, kijk dan even op deze website bij het tabblad: Verkiezingen 2022

 

Interessant? Deel het direct met uw netwerk