Kaveluitgifte in Raalte

Droomt u ook van een zelf gebouwde woning in plan Salland II in Raalte? Grijp dan deze kans! De gemeente Raalte start wederom met de uitgifte van vrije kavels in het nieuwbouwplan Salland II in Raalte.

Het gaat om 20 kavels voor twee-onder-één-kap woningen en 7 kavels voor vrijstaande woningen aan de Wittenstein, Rechteren en Averbergen in Salland II, fase 3.

Particulier opdrachtgeverschap
Alle kavels worden uitgegeven in (collectief) particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers (eventueel samen met hun medebouwers) zelf hun architect en aannemer mogen kiezen. Wethouder Wout Wagenmans: “Gelukkig kunnen we met deze uitgifte weer veel mensen blij maken die zelf een huis willen bouwen. Dat is toch een unieke kans”.

Thema Duurzaam bouwen
Bij deze uitgifte is er speciale aandacht voor ‘duurzaam bouwen’. Het college stelt een bijdrage van € 5.000 beschikbaar voor een woning die voldoet aan de EPC norm 0,0.

Informatieavond
Voor meer informatie over de kavels en het proces bent u op maandag 19 februari 2018 om 19.30 uur van harte welkom bij de informatieavond in het Hoftheater te Raalte.

Inschrijven
Geïnteresseerden voor de kavels in Salland II kunnen zich vanaf 19 februari  inschrijven via het inschrijfformulier op www.raalte.nl/bouwkavels.

Uitgifteavond

Op maandag 19 maart om 19.30 uur vindt in het Hoftheater te Raalte de kaveluitgifte plaats. De uitgifte gaat via loting.

Informatie

Meer informatie over de kavels en data is te vinden op www.raalte.nl/bouwkavels.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk