Keurmerk Veilig Ondernemen is een feit

Op maandag 2 maart om 13.30 uur wordt de samenwerking met  Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) officieel vastgelegd in een intentieverklaring. Burgemeester Martijn Dadema en vertegenwoordigers van verschillende deelnemende partijen ondertekenen de intentieverklaring.

Het KVO is een landelijk gestructureerde aanpak om criminaliteit en overlast terug te dringen. Met de ondertekening van de verklaring spreken de partners de intentie uit om de criminaliteit en onveiligheid gezamenlijk aan te pakken. Met het KVO voor bedrijventerrein en winkelgebied hopen gemeente Raalte en partners het ondernemersklimaat en de aantrekkelijkheid voor de beide gebieden te verbeteren. Veneberg Security zal de collectieve beveiliging in beide gebieden verzorgen.

De meewerkende partijen zijn het Raalter Ondernemers Verbond, de Kring Raalter Werkgevers, de regionale brandweer, politie Oost Nederland, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV), MKB-Nederland en de gemeente Raalte.

Burgemeester Dadema heeft Veiligheid in zijn portefeuille en als verantwoordelijk wethouder Economische Zaken is wethouder Jacques van Loevezijn betrokken bij dit project.

Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn om 13.30 uur in het gemeentehuis in Raalte.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk