Koninklijke onderscheiding voor vrijwilliger in Laag Zuthem

Op vrijdag 27 april heeft burgemeester Martijn Dadema tijdens opening van de Oranjefeesten in Laag Zuthem een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer

Wim Jansen.

 

De heer Jansen is de onmisbare, technische, stille kracht achter alle evenementen en activiteiten die in het dorp Laag Zuthem worden georganiseerd.

 

Sinds 1978 is hij vrijwilliger bij de Stichting Oranje Feesten in Laag Zuthem. De heer Jansen zorgt voor licht en geluid draait muziek en verricht allerlei hand- en spandiensten.

Ook bij andere evenementen in het Laag Zuthem kunnen de inwoners rekenen op de ondersteuning van de heer Jansen. Hij zorgt voor geluid bij de jaarlijkse burendag en de viswedstrijd tot zelfs licht en muziek bij de Wetering als er natuurijs ligt.

 

Voor Plaatselijk Belang Laag Zuthem is de heer Jansen een belangrijk vrijwilliger. Hij is de technische man van geluid, microfoons en licht tijdens vergaderingen. Zijn kwaliteiten kwamen ook zeer goed van pas toen in 2016 dorpshuis het Trefpunt verbouwd werd.

 

Sinds 1996 is Wim Jansen actief als technisch vrijwilliger bij basisschool De Linde. Hij zorgt ervoor dat de verwarmingsketels goed afgesteld zijn en staat dag en nacht paraat voor het alarm van de school. Hij zorgt voor de aanleg van extra stopcontacten of sluit pc`s aan.

 

De toneelvereniging in Laag Zuthem kan al sinds 1992 tijdens de jaarlijkse toneeluitvoering rekenen op de kwaliteiten van de heer Jansen.

 

De heer Jansen ontving de onderscheiding Lid in de orde van Oranje-Nassau.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk