Koninklijke onderscheidingen voor drie afzwaaiende brandweerlieden Raalte

Vanavond heeft burgemeester Martijn Dadema in Raalte Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan drie afzwaaiende brandweerlieden uit Raalte. De drie brandweerlieden hebben onlangs afscheid genomen en werden tijdens de jaarlijkse korpsavond in de brandweerkazerne nog even speciaal in het zonnetje gezet. Het gaat om:

De heer Dirk Dennebos: Hij heeft zich gedurende de afgelopen 30 jaar ingezet als vrijwilliger bij de blusgroep van de brandweer in Raalte. De heer Dennebos was een flink aantal jaren chauffeur/ plotter van officieren bij grote inzetten. De laatste jaren is hij actief als luchtverkenner.

De heer Hans Klink: Hij heeft zich gedurende de afgelopen 30 jaar ingezet als vrijwilliger bij blusgroep van de brandweer in Raalte. De heer Klink was onder meer chauffeur voor zwaar materieel. Daarnaast heeft hij jarenlang het onderhoud van de ademlucht gedaan, was lid van de Waarschuwings- en verkenningsdienst.

De heer Jos Marsman: Hij heeft zich gedurende de afgelopen 30 jaar ingezet als vrijwilliger bij de blusgroep van de brandweer in Raalte. De heer Marsman was hoofdbrandwacht en chauffeur voor zwaar materieel.

Alle drie brandweerlieden ontvingen de onderscheiding Lid in de orde van Oranje-Nassau.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk