Kr8-markt voor vrijwilligers

Op donderdag 23 november van 16.00 tot 19.00 uur vindt de Kr8-markt plaats. Dit is een vrijwilligersmarkt waar mensen die krachten zoeken (maatschappelijk betrokken organisaties) en mensen die kracht leveren (de vrijwilligers) in contact met elkaar komen. De markt is voor alle inwoners van de gemeente Raalte die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk.

De Kr8-markt wordt geopend door wethouder Jacques van Loevezijn, daarna kan iedereen rustig rondkijken en kennismaken met de organisaties en de vacatures. Vindt u op de markt iets dat past bij uw interesse en capaciteiten? Dan levert vrijwilligerswerk veel op: waardering, positieve energie, nieuwe mensen leren kennen of een tussenstap naar betaald werk.

De markt is op donderdag 23 november van 16.00 tot 19.00 in het Hoftheater, Raalte. Er zijn niet alleen inwoners aanwezig die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk. Ook leerlingen op zoek naar een maatschappelijke stage, statushouders op zoek naar een taalstage en mensen op zoek naar een tegenprestatie zijn uitgenodigd. Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

De Kr8-markt wordt georganiseerd door het vrijwilligerspunt Raalte-Heino (onderdeel van Wijz Welzijn) samen met de gemeente Raalte. Op dit moment hebben 27 organisaties zich aangemeld. Bent u als organisatie op zoek naar vrijwilligers en wilt u deelnemen aan de kr8-markt? Neem dan uiterlijk 17 november contact op met Paulien Zandbelt, via p.zandbeldt@wijz.nu.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk