Landelijke Dag van de Duurzaamheid

ROVA-50609-dagvandeduurzaamheid-kop

Heb jij het beste idee voor een schone omgeving?

Doe mee en win € 250,-

Vrijdag 9 oktober a.s. is de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Doe ook mee en bedenk zelf of samen met je buren, (sport)vereniging of plaatsgenoten een duurzaam idee om zwerfvuil te voorkomen of te bestrijden. Dit zodat jouw omgeving schoon wordt en blijft. En je er samen trots op bent. Per deelnemende gemeente beloont Mooi Schoon het beste idee met 250 Euro.  Ook in Raalte kun je 250 euro winnen.

  1. Bedenk wat jij of jouw straat/buurt zelf kan doen om zwerfvuil te voorkomen, of hoe je het zwerfvuil dat er ligt efficiënt op kunt ruimen.
  2. Stuur je idee in vóór 4 november 2015 door middel van het de volgende link:  dagvandeduurzaamheid
  3. Als je de prijs wint kun je daarmee jouw idee uitvoeren, of een bijdrage leveren aan het waarmaken van de schoon-doelstelling van je buurt, vereniging, winkelgebied etc.

In de week van 16 november wordt de winnaar van Raalte bekendgemaakt.  De winnaar krijgt een persoonlijk bericht. Alle winnaars worden bekend gemaakt op mooi-schoon.nl en Facebook MooiSchoonNL. Na drie maanden kijken we naar het resultaat van je idee en geeft Mooi Schoon er meer publiciteit aan.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk