Locatie tijdelijk beachveld

Tijdelijk beachveld naast Tijenraan

Gemeente Raalte legt een tijdelijk beachveld naast sportcentrum Tijenraan aan. De aanleg van het beachveld op het dak van Tijenraan is uitgesteld. De komende periode vinden er werkzaamheden aan het dak plaats. Dankzij deze tussenoplossing kunnen alle geplande sportactiviteiten op het beachveld gewoon doorgaan. Het tijdelijke beachveld kan vanaf 15 mei in gebruik genomen worden.

Wethouder Dennis Melenhorst: ‘Het is vervelend dat het geplande beachveld op het dak niet op tijd gerealiseerd kan worden, maar daar mogen de gebruikers niet de dupe van worden. Dankzij deze tussenoplossing kan er toch volop gesport worden op het beachveld.’

Tijdelijk beachveld
Het beachveld wordt in overleg met Sportbedrijf Raalte aan de noordzijde van Tijenraan aangelegd.

Het veld heeft een omvang van ongeveer twee handbalvelden. Alle ingeplande competities en toernooien kunnen doorgaan. Wilt u gebruik maken van het beachveld? Neem dan contact op met Sportbedrijf Raalte. Kijk voor meer informatie op www.sportbedrijfraalte.nl.

Werkzaamheden
Vorige maand kwamen verschillende lekkages aan het dak aan het licht. Het dak is daarom opnieuw grondig gecontroleerd. De lekkages zijn begin april door de hoofdaannemer verholpen. De komende periode worden de plekken op het dak waar een eventueel risico is op nieuwe lekkages aangepakt. De gemeente wil zo voorkomen dat er na de aanleg van het beachveld nieuwe lekkages aan het licht komen. Ondertussen kan er dus wel vanaf 15 mei volop gebruik gemaakt worden van het tijdelijke beachveld.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk