Mark Kampman

De top 12 van GemeenteBelangen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Ze stellen zich graag aan u voor. Nummer 6 op de lijst is:

Mark Kampman – Nieuw Heeten

Mijn naam is Mark Kampman, 52 jaar en getrouwd met Gerda en samen wonen we al weer ruim 30 jaar met veel plezier aan de Bromhaar. We hebben samen twee kinderen Patrick en Lisanne. In het dagelijkse leven werk ik als mentor en stage coördinator op een VSO school in Borculo. Op deze school zitten leerlingen met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen. Vanuit ons arbeidstraining centrum helpen wij onze leerlingen aan een zinvolle dagbesteding of (beschutte-) arbeidsplek. Vanuit mijn functie heb ik veel contact met verschillende gemeenten in Salland, Twente en de Achterhoek. Naast mijn werk ben ik bardienstvrijwilliger bij MFA de Belte. En mag ik graag met de oldtimerbrommer of motor een stukje toeren. Ook probeer ik fit te blijven door veel te wandelen, fietsen en een keer per week karate te beoefenen.

Na eerst jaren in Plaatselijk Belang Nieuw Heeten te hebben gezeten zit ik nu al weer bijna 8 jaar in de gemeenteraad. Al jaren ben ik raadspleinsessie-/ Rond de Tafel voorzitter. De beleidsterreinen waarvoor ik mij de afgelopen jaren vooral heb ingezet zijn jeugdzorg, onderwijs, participatiewet, woningbouw en het buitengebied. Ook ben ik initiatiefnemer van de kindergemeenteraad en de evenementenverzekering in Raalte. Volgend jaar bestaat ons mooie Nieuw Heeten 100 jaar. Ik hoop dat we er een knallend feest van kunnen maken en jullie allen te ontmoeten bij de diverse activiteiten. Ik heb er weer zin in om me weer in te zetten voor een nog mooier en leefbaarder Nieuw Heeten en gemeente Raalte! Kan ik op jullie stem rekenen?

Mark: “ik ga voor een leefbare samenleving waarin iedereen mee kan doen, in elke kern!”

Of website:

Wanneer u wilt weten wie de andere 30 kandidaten zijn op de lijst van GemeenteBelangen, kijk dan even op deze website bij het tabblad: Verkiezingen 2022

Interessant? Deel het direct met uw netwerk