Annelies Zwat

Mijn naam is Annelies Zwat en ik woon sinds 1983 in Raalte. Ik was gehuwd met Gerard Oldeboer, die ons in 2012 is ontvallen door botkanker. Wij hebben samen twee volwassen dochters.

Ik ben 20 jaar werkzaam in het onderwijs en 20 jaar in de boekhouding werkzaam geweest.

Op dit moment hou ik me bezig met bestuurs- en beleidswerk voor Carinova, LEADER, De Kracht van Salland, Sportvereniging Raalte en Stichting N35 Raalte Rechtdoor.

Daarnaast handbal ik al meer dan 50 jaar.

Graag motiveer ik waarom ik deel wil uitmaken van de raadsfractie van GemeenteBelangen. Ik vind het belangrijk dat de gemeente naast haar inwoners staat en met hen meedenkt en hen zo nodig help om te verwezenlijken wat zij als  inwoners graag willen. Op deze wijze zullen de inwoners meer invloed krijgen en raken zij vanzelf betrokken bij de gemeente. Samen optrekken kweekt meer respect en vertrouwen; kennis delen.

Ik ben zeker geen volger, wel soms een beetje rebels en af en toe een dwarsdenker. Ook ben ik een doorzetter, een volhouder, maar ook zeer sociaal. Ik ben een generalist met kennisgebieden op allerlei vlakken, zoals: onderwijs, jongeren/ouderen, financiën, de gemeente Raalte met haar 9 prachtige kernen, Salland, toerisme, subsidies, zorg/welzijn/sport, de rijksweg N35, maatschappelijke projecten. Zoals men al kan lezen: Ik heb een brede interesse.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk
Annelies Zwat