Debby Steevensz-Meijer

Mijn naam is Debby Steevensz-Meijer. Ik ben getrouwd met Martijn. Samen hebben we een dochter (6) en mijn man heeft nog een zoon (9) en een dochter (11).

Sinds 2009 zijn wij woonachtig in het mooie Lierderholthuis.

Na ruim 10 jaar leiding geven heb ik besloten om het roer om te gooien. In 2015 heb ik de post HBO opleiding Schuldhulpverlening gedaan. In 2016 ben ik als bewindvoerder aan de slag gegaan.

Als bewindvoerder beheer en bescherm je het vermogen waaronder het inkomen van een cliënt en zorg je ervoor dat de betalingen op tijd plaats vinden. Verder verzorg je onder anderen de belastingaangifte en vraag je bij de belastingdienst toeslagen aan. Jaarlijks leg je verantwoording af aan de kantonrechter. Mijn uiteindelijke doel is de cliënt te begeleiden tot het weer zelfstandig voeren van de financiële administratie.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en vind ik het heerlijk om in de tuin te werken. Ook geniet ik er van om tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden.

Ik ben bestuurslid van Plaatselijk Belang Lierderholthuis. Vanuit deze rol ben ik in contact met de gemeente en de politiek gekomen.

Om mij hier nog verder in te verdiepen, heb ik het afgelopen jaar de cursus Politiek Actief gevolgd. Na de cursus heb ik besloten om mij nog actiever voor de bewoners in te zetten. De combinatie van mijn werk als bewindvoerder, bestuurslid van Plaatselijk Belang Lierderholthuis en GemeenteBelangen vullen elkaar aan en versterken elkaar. Allen zijn sociaal georiënteerd en hebben als doel de belangen van individuen en de gemeenschap te behartigen. Binnen GemeenteBelangen wil ik mij onder anderen richten op de verkeersveiligheid en leefbaarheid voor jong en oud.

 

Interessant? Deel het direct met uw netwerk
Debby Steevensz-Meijer