Irene Weertman-Halfwerk

Mijn naam is Irene Weertman-Halfwerk (1976). Na de middelbare school ben ik voor de studie Facilitaire Dienstverlening naar Groningen getrokken. Daar ben ik nog anderhalf jaar blijven ‘hangen’, maar de wortels van de geboortegrond waren te sterk.

Op mijn 24ste ben ik weer naar Heino gekomen en daar ben ik nog steeds woonachtig. Inmiddels getrouwd met Sander Weertman (ook geboren en getogen in Heino) en samen hebben we drie jongens (Tristan (2003), Quinten (2005) en Pepijn (2008).

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij FutureGroep, een landelijk detacherings- en opleidingsbureau voor (semi-)overheid. Als manager houd ik mij bezig met de beleidsterreinen werk,  inkomen, maatschappelijke ondersteuning, (jeugd)zorg en wonen. Dat zijn ook mijn aandachtsgebieden binnen de partij.

In mijn vrije tijd ben ik actief als vrijwilliger bij PKN Heino waar ik de tiener-/ kindernevendiensten begeleid. Daarnaast sta ik regelmatig op het voetbalveld om mijn kinderen aan te moedigen en mag ik graag zwemmen en meedoen met de crosslopen in de omgeving.

Ik wil de afstand tussen de inwoners en de lokale politiek overbruggen!

Irene Weertman-Halfwerk

Wilt u zien wat ik recent gezegd en gestemd heb?  Irene

Interessant? Deel het direct met uw netwerk
Irene Weertman-Halfwerk