Irene Weertman-Halfwerk

Mijn naam is Irene Weertman-Halfwerk (45 jaar) en ik ben geboren in Heino. Ik heb in Heino en Raalte op school gezeten. Na mijn studie in Groningen ben ik weer in Heino gaan wonen. Sander Weertman is mijn man en we hebben drie zonen: Tristan, Quinten en Pepijn. Ik werk als manager bij een adviesbureau en adviseer gemeenten over wat er gebeurt in het sociaal domein. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen en zwemmen. Bij de komende verkiezingen ben ik de trotse lijsttrekker van GemeenteBelangen.

Als raadslid wil ik inwoners, ambtenaren en de gemeenteraadsleden met elkaar in contact brengen. We zijn samen de gemeente. Dat betekent dat iedereen mee mag denken en praten over wat er in de gemeente gebeurt.

GemeenteBelangen is de lokale politieke partij van de gemeente Raalte. We hebben raadsleden uit bijna alle dorpskernen. Zij praten veel met de bewoners van de dorpen en het buitengebied. Zij weten daardoor precies wat hen bezighoudt en welke wensen ze hebben.

GemeenteBelangen is een belangrijke partij in de gemeenteraad. We zijn vernieuwend en sociaal. We vinden dat iedereen mee moeten kunnen doen in Raalte, ook de mensen die niet zo goed voor zichzelf kunnen opkomen. Iedereen is gelijk en iedereen heeft dezelfde kansen, vinden wij.

We zijn al acht jaar de grootste politieke partij in Raalte. Onze wethouders en raadsleden hebben hard gewerkt om ideeën van inwoners te realiseren. We zorgen ervoor dat je in onze dorpen goed kunt leven, maar we willen nog meer doen. De komende jaren willen we inwoners meer invloed geven, nog vaker vragen om mee te praten en mee te denken over plannen in onze gemeente. We willen niet praten óver de inwoners maar mét de inwoners. Samen zijn wij de gemeente Raalte.

Wilt u zien wat ik recent gezegd en gestemd heb? Irene

Interessant? Deel het direct met uw netwerk