Johan Seekles

Ik ben Johan Seekles, getrouwd en vader van drie kinderen. Mijn vrouw en ik wonen sinds 1986 in Heino en voelen ons inmiddels echte Heinoërs. Ben in de afgelopen jaren bestuurlijk actief geweest bij verschillende verenigingen. Heb gestreden voor het behoud van ons mooie buitenbad “de Tippe”,

ben voorzitter geweest van Plaatselijk Belang Heino en de Stichting Duurzaam Heino. Ik vind het belangrijk om je in te zetten voor ontwikkelingen in de lokale gemeenschap. Daarom ben ik sinds 2014 raadslid voor GemeenteBelangen: een partij die aandacht heeft voor en luistert naar de wensen van alle inwoners van de gemeente.

Ook in de komende jaren krijgen we te maken met grote uitdagingen op verschillende terreinen, zoals klimaatadaptatie/energietransitie, woningbouw, verkeersveiligheid/N35 en eigen leefomgeving/buitengebied. Laten we daarbij vooral aandacht houden voor de menselijke maat.

Samen optrekken, samen werken aan noaberschap en gemeenschapszin, samen bouwen aan een duurzame toekomst voor u en uw kinderen. Dat is mijn wens aan u!

WILT U ZIEN WAT IK RECENT GEZEGD EN GESTEMD HEB?  Johan

 

 

Interessant? Deel het direct met uw netwerk