Monique Fidom

Mijn naam Monique Fidom, getrouwd met Richard en samen hebben we drie inmiddels volwassen kinderen en ook een kleindochter.

Raalte is al vanaf 2003 mijn woon- en werkplaats. De eerste 15 jaar in Raalte ben ik werkzaam geweest bij politie Oost Nederland. Vanaf dit jaar begonnen als cateringmedewerker bij Carmel College Salland, namens cateringbedrijf Markies voor de gezonde schoolkantine. Iets heel anders, maar door omstandigheden gekozen voor iets wat ik ook heel erg leuk vind om te doen. Mijn interesse als hobbyfotograaf heeft me in Nederland en in Europa al op heel veel mooie bestemmingen gebracht. Daarnaast geniet ik erg van de natuur en cultuur om mij heen. Daar hebben we in dit mooie Salland gelukkig genoeg van! Iets wat ik graag zo wil houden.

Sinds ik mij in de plaatselijke politiek ben gaan verdiepen, realiseer ik mij dat hier de kans ligt om het verschil te kunnen maken. Dit kan ik uiteraard niet alleen. Met de inbreng en steun van de inwoners, mijn fractie is het mogelijk om invulling te geven aan wat Raalte nodig heeft. En nee, dat zal niet altijd lukken, er zullen altijd keuzes gemaakt moeten worden om een goede balans te kunnen vinden. Goed communiceren en kunnen uitleggen, maakt dat er begrip en draagvlak ontstaat.  Maar aan de zijlijn staan gaat geen verschil maken. Want een beter Raalte begint bij jezelf: als inwoner, als werkende in deze gemeente en voor mij als lid van GemeenteBelangen.  In GemeenteBelangen heb ik een partij gevonden die de gehele gemeenschap vertegenwoordigt. We hebben zowel een linkse als een rechtse achtergrond, we zijn wat jonger en wat ouder, hoger en lager opgeleid en iedereen heeft zijn of haar eigen inbreng. GemeenteBelangen is geen nieuwe of onervaren partij, maar heeft zijn sporen inmiddels verdiend.

Monique Fidom

Interessant? Deel het direct met uw netwerk
Monique Fidom