MKB-onderzoek

Nog tot 22 oktober de tijd om het MKB-onderzoek in te vullen

Hoe is het gesteld met het ondernemersklimaat in Raalte? Ondernemers in de gemeente Raalte weten dat als geen ander. Daarom worden zij door de gemeente en de ondernemersverenigingen opgeroepen deel te nemen aan het MKB-onderzoek. Dit onderzoek kan nog worden ingevuld tot 22 oktober.

De gemeente en ondernemersverenigingen hopen dat zoveel mogelijk ondernemers met  het invullen van de onderzoeksenquête willen aangeven wat zij van het ondernemersklimaat vinden. Door open te zijn naar elkaar toe over de successen en verbeterpunten willen ze het ondernemersklimaat naar een hoger niveau tillen.

De afgelopen anderhalf jaar zijn er flink wat initiatieven geweest om het ondernemersklimaat in de gemeente Raalte te bevorderen. Maar hebben deze initiatieven ook  het bedoelde effect gehad? Bijvoorbeeld de versoepelde regelgeving rondom het verstrekken van bouwvergunningen, waarmee Raalte binnenkort gaat starten. En heeft het intensievere contact tussen de gemeente en de ondernemersverenigingen voldoende opgeleverd? Zijn ondernemers tevreden over de totstandkoming van een bedrijvenregister waarop ze zich kunnen presenteren aan de gemeente?

Het onderzoek moet antwoord geven op deze en andere vragen. Ondernemers die nog niet hebben deelgenomen aan het onderzoek, worden dan ook van harte uitgenodigd dit alsnog te doen. Met als doel een goed ondernemersklimaat voor iedereen.

Het MKB-onderzoek in te vullen op de website www.mkb.nl/vragenlijst-mkb-vriendelijkste-gemeente-raalte.

 

Interessant? Deel het direct met uw netwerk