Monique Fidom

De top 12 van GemeenteBelangen. Wie zijn ze? Wat doen ze? Ze stellen zich graag aan u voor. Nummer 5 op de lijst is:

Monique Fidom – Raalte

Ik ben Monique Fidom (49) Met mijn man Richard heb ik vorig jaar ons 30 jarig huwelijk gevierd. Onze drie kinderen hebben inmiddels elk hun eigen plekje gevonden, maar helaas niet allen in de gemeente Raalte en ook niet zonder slag of stoot. Ik begrijp als geen ander dat de woningnood groot is en wil me inzetten dat er meer huizen gebouwd worden zodat we dichtbij familie en vrienden kunnen wonen. Na jarenlang bij de politie te hebben gewerkt in onze eigen gemeente heb ik een carrière switch moeten maken. Inmiddels werk ik bij Carmel College Salland, waar ik zorg voor een gezonde lunch voor de leerlingen. Het contact met hen maakt het werk extra leuk!

Sinds 2017 ben ik actief binnen de fractie GemeenteBelangen. Niet alleen als raadslid kun je de stem laten horen van de inwoners, maar ook als (steun)fractielid wordt er kennis en kunde ingebracht. Dat is het mooie van onze partij. Elk met een andere achtergrond, andere werkervaringen en sociale verbindingen. Samen zijn wij GemeenteBelangen, want wat ons drijft is het belang van de inwoners van onze gemeente!

De afgelopen jaren heb ik mijn ervaring vanuit de politie ingebracht, hoe zorgen we ervoor dat Raalte veilig blijft. Daarnaast heb ik geholpen met het opzetten van de kindergemeenteraad. De betrokkenheid van de jeugd vergroten vind ik heel belangrijk. Zij verdienen ook een stem.

 

Jouw kennis en ervaring doen er ook toe! Samen zijn wij inwoners van Raalte, hier wonen werken we en voelen we ons thuis. Laat jouw stem meetellen!

Wanneer u wilt weten wie de andere 30 kandidaten zijn op de lijst van GemeenteBelangen, kijk dan even op deze website bij het tabblad: Verkiezingen 2022

Interessant? Deel het direct met uw netwerk