NK Cross voor bestuurders

2500 bestuurders uitgedaagd voor NK Cross voor bestuurders in Raalte

Welke bestuurder wordt de allereerste Nederlands Kampioen crossloop? Dat ontdekken we op 12 februari 2017 tijdens het NK Cross voor bestuurders. Bestuurders  gaan op die dag massaal de strijd met elkaar aan om de snelste tijd op de 5 en 10 kilometer.

Vandaag ontvingen ruim 2500 bestuurders de uitnodiging om deel te nemen aan deze eerste editie van de NK Cross voor bestuurders. De doorgewinterde wedstrijdlopers kunnen elkaar bestrijden op snelheid. Voor de recreanten is het alleen al een beleving om vooraf warm te lopen in de mooie omgeving.

Strijd en verbondenheid

Het NK is dé gelegenheid voor bestuurders om een fysieke en faire strijd te leveren met collega’s uit andere gemeenten, provincies, waterschappen en misschien wel met landelijke politici. Tijdens het NK zullen we de mannen en vrouwen die zich dagelijks bezig houden met de publieke opinie op een andere manier leren kennen.

Over de crossloop

De arena van deze crossloop is gelegen in Raalte, hartje Salland. Zo’n 85% van het parcours is onverhard. De NK Cross voor bestuurders is een initiatief van Eddy van Hijum, gedeputeerde van de Provincie Overijssel en Martijn Dadema, burgemeester van de gemeente Raalte.

Meer informatie over de crossloop is te vinden op:  http://www.sallandscrosscircuit.nl/?page_id=4951

 

Interessant? Deel het direct met uw netwerk