Nominatie Jonge Ambtenaar van het Jaar

Vincent Breen genomineerd voor titel Jonge Ambtenaar van het Jaar

Vincent Breen van de gemeente Raalte is één van de tien genomineerden in de strijd om de titel Jonge Ambtenaar van het jaar 2018. De organisatie van de verkiezing heeft Vincent uit alle inzendingen van overheidsorganisaties gekozen. Lef, een vernieuwende aanpak en een bijdrage aan succesvolle veranderingen zijn belangrijke criteria voor de nominatie.

Aangedragen

Vincent is door burgemeester Martijn Dadema én door inwoners van de gemeente Raalte aangedragen voor de titel. Bekijk de video waarin hij wordt aangedragen.

De verkiezing

In de verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar worden uit alle overheidsorganisaties jonge ambtenaren gezocht die verandering voortbrengen. Het gaat om ambtenaren die lef hebben, vernieuwend zijn en bijdragen aan succesvolle veranderingen. Ze zien wat nodig is en weten daarop goed te anticiperen. Ze lopen voorop in verandering, zetten zich 100% in om het verschil te maken en weten anderen mee te krijgen. Het gaat om professionals tot de leeftijd van 36 jaar.

Ruimtecoach

Vincent werkt al langere tijd bij de gemeente Raalte, maar sinds kort in de nieuwe rol van ruimtecoach. Hij denkt met inwoners mee over alle bouwplannen die in eerste instantie niet binnen het bestemmingsplan en regels voor vergunningen passen. Ook is spart hij met inwoners in een een vroeg stadium over de haalbaarheid van een plan.

In januari 2018 wordt bekend wie van de genomineerden de titel van Jonge Ambtenaar van het Jaar 2018 wint.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk