Online bingo

Win gave prijzen met de online bingo op oudejaarsavond!

De gemeente Raalte organiseert op oudejaarsavond een online foute bingo. Speel mee en maak kans op te gekke prijzen. Lokale DJ’s zorgen voor het muzikale vermaak. Deelname is simpel en gratis. Meld je aan via Bingo Het programma duurt van 20.30 tot 23.00 uur.

Burgemeester Martijn Dadema: “De jaarwisseling ziet er dit jaar anders uit. Geen vuurwerk, feesten of borrels met de vrienden en buren. Zeker voor de jeugd is dit balen. Om er toch een klein beetje een feestelijke avond van te maken organiseren wij een online oudejaarsfeest met bingo en muziek. Er is een bomvol programma met gave prijzen.” Alle inwoners van de gemeente Raalte kunnen meedoen. Jong en oud. Deelname is gratis.

Gave prijzen

Er zijn in totaal twaalf toffe prijzen te winnen. Je maakt kans op 1 minuut gratis winkelen bij een supermarkt naar keuze, een smartwatch (Apple/Samsung) en 40 minuten rijden in een luxe sportauto. En we gaan nog even door: een Samsung TV, VIP-tickets voor Stöppelhaene en de klapper voor de jeugd: een PlayStation 5. De overige prijzen worden later bekendgemaakt.

Speel mee

Deelname is simpel. Meld je aan via www.raalte.nl/bingo. Je ontvangt jouw unieke bingokaart op 31 december in je mail. De bingokaart kun je thuis printen en je bent klaar om deel te nemen. Beschik je niet over een printer, dan kun je natuurlijk iemand anders vragen. Kom je er zelf niet uit, dan helpen we je telefonisch verder. Je kunt ons bereiken op 0572 – 347 799.

Ga voor meer informatie naar Bingo

Interessant? Deel het direct met uw netwerk