Online vragenlijst over wensen en behoeftes rondom sport, bewegen en gezondheid

Doe mee met de Sportief en Gezond peiling! Wat wil jij met sport, bewegen en gezondheid in jouw dorp?

De Sportief en Gezond peiling is een online vragenlijst naar de wensen en behoeften op het gebied van sport, bewegen en gezondheid van alle inwoners van de gemeente Raalte. De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van Heeten, Nieuw Heeten, Laag Zuthem, Luttenberg, Heino, Liederholthuis, Mariënheem, Broekland en Raalte om mee te doen. Onder de deelnemers worden leuke prijzen verloot. De vragenlijst staat tot 10 juli online op www.sportbedrijfraalte.nl/sportpeiling.   

Roalter Sportakkoord voor een Sportief en Gezond leven

Meer inzicht in de wensen en behoeften als het gaat om sport, bewegen en gezondheid in de dorpen; daarom voert GGD IJsselland in opdracht van het Roalter Sportakkoord dit onderzoek uit. Wethouder Dennis Melenhorst: “Sporten en bewegen is erg belangrijk voor al onze inwoners. Om erachter te komen wat hun wensen zijn en waar hun behoeftes liggen, vragen we iedereen om de vragenlijst in te vullen.”  Het is belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners (van jong tot oud) de vragenlijst invullen.

Deelname

De vragenlijst is online in te vullen op www.sportbedrijfraalte.nl/sportpeiling  www.sportbedrijfraalte.nl/sportpeiling . In de lijst staan vragen over het sport- en beweegaanbod in de dorpen, wat je anders wil, maar ook wat de invloed van corona is op je sport- en beweeggedrag en leefstijl. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer tien minuten en is anoniem. Als je meedoet, maak je kans op leuke prijzen: de hoofdprijs is een gratis small group training bijSportstudio Raalte, twee ROV-cadeaubonnen à 50 euro en 15 prijzen namens Zwembad De Tippe en Zwembad en Sportcafé Tijenraan.

Resultaten

De resultaten van het onderzoek zijn belangrijk voor de gemeente, GGD IJsselland, sport- en beweegaanbieders en organisaties die zich richten op de gezondheid en het welzijn van mensen. Met de resultaten kunnen zij hun werkzaamheden beter afstemmen op de situatie in de gemeente Raalte. De uitkomsten van het onderzoek worden na de zomer bekend gemaakt via de website www.sportbedrijfraalte.nl/sportpeiling.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk