Onthulling bouwbord Nieuw Tijenraan

Vanmiddag hebben sportwethouder Gosse Hiemstra en Jeroen Geurts, commercieel adjunct-directeur van bouwbedrijf Vaessen het bouwbord voor de nieuwbouw van het multifunctionele sportcentrum Tijenraan onthuld.
Met deze onthulling draagt de gemeente Raalte de bouwkavel nu over aan hoofdaannemer Vaessen, die verantwoordelijk is voor de bouw van het nieuwe multifunctionele sportcentrum Tijenraan. Slangen & Koenis Architecten, heeft het ontwerp gemaakt. Een maquette van het ontwerp is te zien in de hal van het huidige sportcentrum Tijenraan. De maquette geeft naast het ontwerp van het nieuwe Tijenraan, ook een mooi beeld van de inrichting van het buitengebied.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Multifunctioneel sportcentrum
In het nieuwe gebouw van Tijenraan komt een zwembad, 2 sporthallen, biljart, horeca, het kantoor van het Sportbedrijf Raalte en ruimten voor fysiotherapie, diëtiste en andere zorgverleners. Inmiddels is de locatie bouwrijp gemaakt en start de daadwerkelijk bouw van Nieuw-Tijenraan volgens de planning medio september 2016. Verder is er een bouwweg aangelegd om bouwverkeer niet over Zwolsestraat en de rotonde te leiden, maar veilig rechtstreeks op de N348. Dit is gebeurd op breed gedragen verzoek van gebruikers, omwonenden en de gemeente zelf. De ingebruikname van het nieuwe sportcentrum is gepland in december 2017.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk