Onthulling winnende foto Fotobiënnale 2018

Fotoclub Salland organiseerde in 2018 voor de tweede keer een Fotobiënnale. Hier waren maar liefst 27 foto’s te zien van leden van de Fotoclub Salland. De bezoekers van deze expositie in de tuin van Taveerne Tivoli in Raalte konden stemmen op de mooiste foto. Op vrijdagmiddag 12 oktober om 17.30 uur wordt de winnende foto onthuld. Dit gebeurt aan de Molenhof in Raalte.

Het thema van de beelden- en foto-expositie was ‘Vorm en textuur’. Behalve foto’s, waren hier er ook beelden van klei, gemaakt door leerlingen van het Carmel College Salland, te bewonderen.

Een jaar lang aan de Molenhof
De winnende foto is een jaar lang aan de Molenhof te bezichtigen. Namelijk in het frame aan de muur van Booijink, waarin tot voor kort het plan voor de vernieuwing van de Molenhof hing. De foto wordt afgeschermd door een doek met alle deelnemende foto’s en de aankondiging van het moment van onthulling.

Het programma
De onthulling van de foto met de meeste stemmen vindt plaats op vrijdagmiddag 12 oktober om 17.30 uur door wethouder Frank Niens, de familie Booijink en Diny Heidenrijk (voorzitter van Fotoclub Salland). Vanaf ongeveer 17.00 uur heten de trommelaars van St. Caecilia u van harte welkom. De onthulling wordt afgesloten met een receptie.

Het programma ziet er als volgt uit:
Ongeveer 17.00-17.30 uur:        St. Caecilia (trommels) speelt
17.30 uur:                                 Toespraak wethouder Frank Niens
17.35 uur:                                 Onthulling doek Frank Niens, fam. Booijink en voorzitter Diny Heidenrijk
17.50 uur:                                 Felicitaties aan de winnaar (Frank Niens en Diny Heidenrijk)
Toespraak Diny Heidenrijk
18.10 uur:                                 Receptie
U bent van harte welkom om hierbij te zijn.

Ideeën, laat het ons weten!

Het idee is om het frame jaarlijks van een nieuw doek te voorzien. Het thema kan iets met kunst en cultuur uit de gemeente Raalte te maken hebben, maar ook andere ideeën zijn welkom. Als u een idee heeft, kunt u dat kenbaar maken via cultuur@raalte.nl.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk