Opening brandweerkazerne Heeten

Op zaterdag 14 mei was Gemeentebelangen aanwezig bij de opening van de nieuwe brandweerkazerne te Heeten. Met de opening van deze nieuwe brandweerkazerne in Heeten beschikken alle korpsen in de gemeente Raalte over een moderne brandweerkazerne.  

In de ochtend is het pand officieel geopend. Uit de toespraken is gebleken dat er een kazerne is ontwikkeld die voldoet aan de huidige eisen en nog vele jaren meekan. Dit werd door alle partijen bestempeld als een enorme vooruitgang ten opzichte van de oude kazerne aan de Uilenbroekstraat. Hierna heeft burgemeester Piet Zoon verkleed als brandweerman en op een speciale ‘brandweerfiets’ het pand officieel geopend.

In de middag hield de brandweer open huis. Naast het bezichtigen van de nieuwe kazerne en het materieel was de brandweer ook in actie te zien. Er werden verschillende demonstraties gehouden om een beeld te geven van wat een brandweer zoal doet. Hoogtepunt was de oefening waarbij een ongeluk in scene was gezet. Hierbij was te zien hoe de brandweer samen met politie en amublancebroeders hulp verlenen.

Gemeentebelangen wenst het brandweerkorps Heeten veel succes in de nieuwe kazerne en hoopt natuurlijk dat uitrukken niet vaak nodig zal zijn.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk