Opening Tijenraan met Ranomi Kromwidjojo

Sportcentrum Tijenraan opent haar deuren op 2 februari 2018. En dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Iedere inwoner van de gemeente Raalte is welkom bij het openingsfestival op 2 februari van 15.00 tot 18.30 uur. Ranomi Kromowidjojo maakt er met iedereen die aanwezig is een waar feest van! Meld u nu aan via raalte.nl/opening. Doe het snel, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Tijdens het openingsfestival staat er van 15.00 tot 16.30 uur een spetterende openingsshow op het programma. Daarna heeft u tot 18.30 uur alle tijd om het gebouw te ontdekken, mee te doen aan sportieve activiteiten en te zien hoe Ranomi een clinic verzorgt voor de zwemverenigingen en de kinderen die zwemmen voor diploma C.

Meet & Greet met Ranomi
We geven u vast een tipje van de sluier voor de opening. Een gouden bal zal namelijk de rode draad door de opening zijn. Daarom zijn de groepen 6, 7 en 8 van alle basisscholen in de gemeente Raalte gevraagd om een video met deze bal op te nemen. De groep met de meest verrassende video wint een Meet & Greet met Ranomi en een V.I.P. behandeling tijdens de opening.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk