Promotie Raalte/Salland

Havoleerlingen presenteren Salland op z’n best!

Waarom is Salland de plek waar je moet gaan wonen? Waarom staat Salland met stip op één als je een plek zoekt om te recreëren? En waarom moet je als ondernemer de deuren van je bedrijf juist in Salland openen? Met andere woorden, waarom is Salland simpelweg ‘The place to be’ als het gaat om ‘wonen’, ‘werken’ en ‘recreëren’?

Op deze vragen geven de Havoleerlingen van drie derde klassen van het Carmel College op vrijdag 26 juni een antwoord tijdens een spannende strijd om het beste promotiemiddel voor Raalte en Salland.

De leerlingen moeten hun eindproduct presenteren aan een jury, bestaande uit burgemeester Martijn Dadema, communicatieadviseur Karin Gerritsen uit Raalte en Wim Olthof, teamleider van 3 Havo.

Inspiratie

De leerlingen krijgen hulp van enkele deskundigen. Voordat de leerlingen aan de slag gaan, worden de drie thema’s van de ochtend op een inspirerende wijze toegelicht door Willy Haarman (thema ‘Werken’), Thea Huisman (thema ‘Recreëren’) en burgemeester Martijn Dadema (thema ‘Wonen’). Het winnende promotiemiddel wordt mogelijk ingezet door de gemeente Raalte.

Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:

8.15 uur      Inleiding en uitleg burgemeester Dadema

8.30 uur      Inspiratie door gastsprekers

9.30 uur      Leerlingen werken aan de opdracht

12.30 uur    Presentaties in de raadzaal

14.00 uur    Bekendmaking van de winnaars

 

Interessant? Deel het direct met uw netwerk