Raalte Mooi Schoon

Samen met de ROVA werkt de gemeente aan een mooi en schoon Raalte. Ook tijdens de jaarwisseling is dit gedaan door ouders en kinderen uit de hele gemeente Raalte.

Gezamenlijk hebben zij 1500 kilo vuurwerkafval verzameld en ingeleverd. Hiermee is een mooie schone start gemaakt in 2015.

Verloting

Kinderen die vuurwerkafval inleverden konden meedoen met een verloting. Inmiddels hebben de vijf prijswinnaars hun prijs uitgereikt gekregen van wethouder Frank Niens. De winnaars konden kiezen uit een sportprijs met voetbal en tien vrijkaartjes voor zwembad Tijenraan of een vierkante metertuin om je eigen groenten te kweken. De winnaars waren Jurre Rensen uit Raalte, Julia Pronk uit Luttenberg, Harmen Westerbeek uit Laag Zuthem, Bram te Wierik uit Broekland en Bjarn Marsman uit Raalte.

schoon

NL doet

Ook in Heeten houden 35 vrijwilligers hun dorp structureel schoon. De gemeente en de ROVA zorgen ervoor dat het afval kosteloos wordt afgevoerd. Op 21 maart tijdens NL doet en voorafgaand aan de week van Nederland Schoon gaat Heeten met een nog grotere groep mensen van verschillende organisaties aan de slag om een grote opschoonactie in de buurt te houden. Ook hierbij krijgen ze ondersteuning van de ROVA en de gemeente. Zo werken we samen aan een mooie schone omgeving.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk