Raalter foto’s 2015

Mooie Raalter foto gemaakt in 2015? Stuur op!

Ook een mooie foto gemaakt in Raalte in 2015? Bijvoorbeeld een foto van een evenement, een sportwedstrijd of een mooi Raalter initiatief? De gemeente Raalte roept haar inwoners op om foto’s te mailen of op te sturen. Op die manier wil de gemeente graag een mooi  beeldoverzicht krijgen van wat er gebeurd is in 2015.  Van de foto’s maakt de gemeente een presentatie die getoond wordt op grote schermen op de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 5 januari 2016 in het Hoftheater.

f

Er gebeuren zoveel mooie dingen in onze gemeente, evenementen, festiviteiten, initiatieven. Heel veel hiervan wordt door inwoners gefotografeerd. Om een mooi beeld te krijgen van wat er in 2015 is gebeurd,  zou het juist leuk zijn om bijdragen toegestuurd te krijgen van Raalter inwoners.

‘Fotografen’ mogen de foto’s tot 15 december mailen naar communicatie@raalte.nl of opsturen naar de gemeente Raalte, t.a.v. Communicatie, Zwolsestraat 16, 8101 AC Raalte. Graag even een korte beschrijving en datum van de gebeurtenis vermelden.

 

Interessant? Deel het direct met uw netwerk