Samenlevingsvisie

Samenlevingsvisie GemeenteBelangen

Graag presenteren wij de samenlevingsvisie van onze Politieke Partij GemeenteBelangen Raalte. Het is een werkdocument dat voortdurend, vanwege veranderingen in de maatschappij, door ons wordt bijgesteld. Op deze wijze is deze samenlevingvisie ons kompas voor het bedrijven van politiek. Het is zowel een praktisch handvat voor de dagelijkse politiek als ook een weergave van de opvattingen van onze partij voor de komende jaren.

Het bestaan van deze samenlevingsvisie zegt veel over de werkwijze en opvattingen van GemeenteBelangen. Na de uitslag van de verkiezingen in 2018 zijn wij gestart met een werkgroep vanuit GemeenteBelangen. We hebben de afgelopen jaren veel informatie opgehaald bij onze inwoners, ondernemers en verschillende organisaties binnen de gemeente Raalte. Dit hebben we gedaan door steeds met mensen in gesprek te gaan door middel van een bedrijfsbezoek, onze koffiesessies in de dorpshuizen, hen uit te nodigen in een fractievergadering of door op straat mensen vragen te stellen en natuurlijk ook met onze actie “GB aan de bak”.

Afbeelding: “ophalen uit de samenleving”

Deze gesprekken, die wij de afgelopen jaren met heel veel mensen hebben gevoerd, worden gestuurd door dit document, maar zijn evenzo aanleiding geweest om wijzigingen aan te brengen. Een levend document dus!

Wij willen voor en zeker ook na de verkiezingen met u in gesprek blijven over de visie van GemeenteBelangen Raalte, zoals we dit de afgelopen jaren ook altijd hebben gedaan.

Wilt u meepraten over onze visie, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen! Dit kan via e-mail of telefoon en natuurlijk ook persoonlijk. Kijk hiervoor op deze website.

Hieronder is de Samenlevingsvisie te downloaden.

 

Update februari 2022:

De Samenlevingsvisie, een levend document!

We hebben al reacties gehad op de visie. Deze worden gebundeld en onze visiegroep wil deze bespreken en uiteindelijk verwerken in de Samenlevingsvisie. Heeft u een opmerking of aanvulling op de Samenlevingsvisie? Laat het ons weten, dit kan via onze contactpagina op deze website. Zo blijft het een levend document!

Hieronder zijn ook de aanvullingen te downloaden.

 

Samenlevingsvisie:

Aanvulling Sport:

Interessant? Deel het direct met uw netwerk