Serious Request – doe mee!

Sluit je aan en doe mee met Serious Request

Op zondag 22 december komt Serious Request naar Raalte! Zes NPO 3FM-dj’s lopen in de week voor kerst van Goes naar Groningen voor het Rode Kruis. De opbrengst gaat naar slachtoffers van mensenhandel. Zondagavond wordt op de Plas in Raalte een chequepoint ingericht waar de DJ’s van team wisselen, en waar iedereen zijn of haar cheque voor het Rode Kruis kan inleveren. In de gemeente Raalte zijn al diverse acties gestart. Doe ook mee en meld jouw actie aan via npo3fm.nl/seriousrequest.

Acties in Raalte

Ambtenaren van de gemeente Raalte sluiten in Deventer bij de DJ’s aan en wandelen via Heeten mee naar de Plas in Raalte. Gerd organiseert een sponsorloop en jamverkoop, en bij Henny kun je een ontspannende massage boeken. Welke actie zet jij op touw?

Gezelligheid op de Plas

In het centrum van Raalte is het op zondagavond een gezellige bedoening. Er is een DJ op het plein, er zijn optredens en leuke activiteiten. De hele avond kun je jouw cheque inleveren en rond 20.00 uur halen we de DJ’s binnen en zwaaien we het volgende team uit. Dat team zal via Mariënheem en Haarle naar Holten wandelen.

Kom zelf in actie

Kom ook zelf in actie of organiseer iets met je vrienden, buurt of vereniging. Je actie aanmelden kan via npo3fm.nl/seriousrequest. Op de website vind je ook inspiratie en meer informatie.

Meelopen of doneren

Dit jaar is het ook mogelijk om, net als de medewerkers van de gemeente, mee te lopen met de DJ’s. Je kunt je inschrijven voor een etappe naar keuze. Dat betekent dat je tussen de 17-20 kilometer meewandelt. Je kunt ook rechtstreeks doneren via npo3fm.nl/seriousrequest.

Interessant? Deel het direct met uw netwerk